Palvelut

Kaikki audion restaurointi ja jälkikäsittelytyöt. YouTube-videot, podcastit, musiikki, vanhat tallenteet... Alan parhaita menetelmiä käyttäen, yksittäisen häiriönpoistosta koko audion läpikäyntiin. 

Aina 100% tyytyväisyystakuulla.Audion restaurointi ja häiriönpoistot

Kaikenlaiset audion restaurointiin ja häiriönpoistoihin liittyvät työt. Kannattaa kysyä myös erikoisempia audiotöitä. Kokeilu on helppoa, tarvittaessa saat ilmaiset demot ennen töiden aloitusta. Häiriöistä tarkemmin täällä.

Podcastit ja YouTube-videotuotanto

Haluatko erottua YouTubessa eduksesi ja pitää katsojat kanavallasi? Laadukas ääniraita on silloin ensiarvoisen tärkeää. Lähetä videosi tai Podcast-äänitteesi ja kerro toiveesi. Audiotohtori tekee tarvittaessa kaiken tarvittavan äänikäsittelyn tiedostollesi editoinnista häiriönpoistoihin ja moniraita-miksauksesta masterointiin.

Mastering Masters

On uutta teknologiaa hyödyntävä digitaalisen musiikin korjausmenetelmä jossa korjataan mm. digitaaliset napseet ja rätinät. Tekniikalla voidaan myös erotella mono/stereotallenteesta eri soittimet ja laulu omiksi raidoikseen ja näin tehdä niistä uusia miksauksia tai masterointeja. Tekniikalla voidaan tehdä myös ns. karaokeversiot musiikkikappaleista, tämä sisältää lauluraidan poiston tai vastaavasti taustojen poiston ja laulun erottamisen omaksi raidakseen.

AV-teknikko palvelut

Audiotohtori tekee myös AV-teknikon freelance-töitä. Kysy apua tapahtumasi kasaukseen, live-vetoon tai purkuun.

Kannattaa kysyä myös erikoisempia audiotöitä joita tässä ei ole erikseen listattu. kuten - Tinnitusterapia-äänitteet

Musiikin masterointi ja miksaus

Normaali musiikin masterointi valmiista miksauksesta vaatii samanlaista erikoistumista kuin muukin audiotyö. Jokaisella musiikingenrellä on omat taiteelliset hienoutensa ja erilaiset äänensävylliset juttunsa, jotka edelleen vaativat oman erikoistumisensa. Tämän takia Audiotohtori suosittelee musiikin masteroinnissa ottamaan yhteyttä kyseiseen musiikingenreen erikoistuneeseen masteroijaan. Valmiit masterit voi halutessa lähettää Audiotohtorin Mastering Masters viimeistelyyn mahdollisten häiriöiden ja piikkien poistoon.

Musiikin miksauksessa pätee sama kuin masteroinnissakin. Kannattaa ottaa yhteyttä kyseisen genren hallitsevaan miksaajaan. Audiotohtori auttaa mielellään yksittäisen raidan, valmiin miksauksen tai vaikkapa erillisen äänitiedoston häiriöidenpoistossa tai muussa vastaavassa työssä.Audiotohtori pähkinänkuoressa

Tomi Taskinen on erikoistunut digitaalisen äänen restaurointiin. Hän on koulutukseltaan digitaalisen äänen medianomi (Tampere University of Applied Sciences 2012) ja opiskellut mm. Sibelius-akatemiassa musiikki- ja ääniteknologiaa. Tomi on työskennellyt ääniteknikkona erilaisissa tapahtumissa huippustudioista stadionluokan konsertteihin ja on myös IT-yhtiö Applen sertifioima, audio-alan "Apple Certified Pro"- ammattilainen.