Hinnasto 

Kaikki työt tehdään tyytyväisyystakuulla tuntitöinä, tuntiveloitus 39€. Minimiveloitus 13€. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Esimerkkinä 30 minuutin esitelmävideon audiotöiden hinta on noin 52€, sisältäen normaalit häiriönpoistot, dynamiikkatyöt ja toimistokulut.

Mastering Masters käsittely: Normaali alle 15 min. musiikkikappale 39€/kpl, lisäkappaleet joissa sama sävy ja tuotanto 26€/kpl. Pidemmät biisit ja/tai erikoisemmat enemmän käsityötä vaativat tuotannot, pyydä demo ja saat samalla hinta-arvion.

Tinnitusterapia: Kustomoitu tunnin valkoisenkohinan terapiaäänite tai tunnin verran erikseen räätälöityjä terapiaversioita omista äänitteistä 19€/kpl.

Jokainen työ on erilainen, joten kiinteän hinnaston antaminen on hankalaa. Ennen työn aloitusta annetaan tarvittaessa hinta-arvio. 


Laatu ja tyytyväinen asiakas on ensiarvoisen tärkeää. Koen jokaisen uuden toimeksiannon haasteena ja haluan ratkaista sen mahdollisimman hyvin.  Audiotohtori on yhtä lailla elämäntapa ja työ johon suhtaudun intohimolla ja rakkaudella.

Tomi Taskinen