Youtube-videotuotanto

Haluatko erottua YouTubessa eduksesi ja pitää katsojat kanavallasi?

Laadukas ääniraita on silloin ensiarvoisen tärkeää. Jos videosi ääniraita on tasoltaan heikko ja häiriöinen sitä on rasittava seurata. Heikko ääni korostuu entisestään jos edellinen katsottu video on laadukas. Heikkolaatuisen ja häiriöisen audion takia oma videosi voi joutua ohitetuksi jo muutamien ensi sekuntien jälkeen. Anna yleisön keskittyä olennaiseen eikä äänenlaatuun.

Saat tuotantoosi mukaan ulkopuolisen asiantuntevan korvaparin, jolloin esille voi tulla asioita joihin et itse olisi edes kiinnittänyt huomiota. Tallenteesi seuraaminen helpottuu kun audioraita on selkeä ja häiriöistä vapaa. 

Esimerkiksi puheen selkeys on ensiarvoisen tärkeää. Audiotohtori voi poistaa dialogin taustalta ylimääräiset tuulensuhinat, rapinat, taustamelun ja yksittäiset hälyäänet sekä jälkikäsitellä materiaalisi julkaisuvalmiiksi. 

Saat jokaiseen projektiin sopivan erikseen räätälöidyn ääniraidan. Ääniraita voidaan liittää suoraan videoosi, joten voit julkaista tallenteesi samantien.

Lähetä videosi tai Podcast-äänitteesi ja kerro toiveesi. Audiotohtori tekee tarvittaessa kaiken tarvittavan äänikäsittelyn tiedostollesi editoinnista häiriönpoistoihin ja moniraita-miksauksesta masterointiin.